Over Grünbeck

Ons verhaal

Grünbeck Wasseraufbereitung is een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van waterbehandeling in Europa, met sinds meer dan 60 jaar een aantoonbaar bijzonder hoog niveau van technische kennis. Ons aanbod van producten en diensten dekken vrijwel alle technieken op het gebied van waterbehandeling. Onze zeer gemotiveerde medewerkers, onze bijzonder innovatieve technologieën en de distributienetwerken in talrijke landen staan ter beschikking van de klant. Dit alles zodat u ten volle kan profiteren van de voordelen van een optimale waterkwaliteit.

Grünbeck is een zelfstandig bedrijf met 400 personeelsleden en een omzet van 120 miljoen Euro. Een van de grote krachten van Grünbeck is zijn bijzonder grote kennis in het onderzoeken, opzetten, maken, plaatsen en onderhouden van installaties voor waterbehandeling voor particulier, overheids- en industrieel gebruik.

De eisen en de behandeling van water verschillen sterk tussen particulier en industrieel gebruik. Grünbeck levert daarom altijd individuele oplossingen. Hiertoe legt Grünbeck het accent op producten en technische procedures die wetenschappelijk en helder verklaarbaar zijn en die tot duidelijke en aantoonbare resultaten leiden. Wij willen in elke fase van de fabricage een hoog kwaliteitsniveau handhaven en we streven naar tevreden partners en medewerkers.