“Prijstechnisch kwam de softliQ er het beste bovenuit”

Door de waterhardheid in haar regio had Miranda – zoals velen – last van kalkaanslag in de keuken, badkamer en haar huishoudelijke apparaten. Bovendien zorgde het harde water ook voor huidklachten bij haar man. Zij moesten daarom een oplossing vinden: een waterontharder.

Bij haar zoektocht naar een passende waterontharder ging Miranda op het internet vele exemplaren met elkaar vergelijken. “Als er zo een investering wordt gemaakt, moet het uiteraard wel de juiste zijn.”, aldus Miranda.  En bij het naast elkaar zetten van de softliQ en overige waterontharders, kwamen zij en haar man tot de conclusie dat de softliQ de beste keuze voor hen was. “Prijstechnisch kwam de softliQ er echt wel het beste bovenuit.

Waarom een ontharder?

Met een waterontharder zorg je ervoor dat jouw water zacht gemaakt wordt. Dit betekent simpelweg dat je het calcium en magnesium uit het water haalt en vervangt door zout. Dit heeft als effect dat er minder of zelfs geen kalkvorming meer ontstaat. Zo heeft kalk geen kans meer om je leidingen aan te tasten, lelijke vlekken te maken en je kranen te verstoppen. Zacht water is daarom beter voor het huis en huishoudelijke apparatuur en nog is ook fijner voor je huid.

Een van de voordelen van de softliQ

De automatische regeneratie werd erg op prijs gesteld door Miranda. Dit is het proces dat elke waterontharder moet uitvoeren; het desinfecteren van het apparaat. “Sommige ontharders doen de regeneratie om de zoveel liter. Dat is eigenlijk helemaal niet handig, want dan zou je alsnog kalkaanslag kunnen hebben, bijvoorbeeld in de vaat. Het is heel fijn dat dit niet voorkomt met de softliQ.”

Met de softliQ waterontharder zul je hier geen last van hebben, zoals Miranda al vertelde. De softliQ rekent namelijk uit wanneer je normaliter geen water verbruikt. Op zo een moment neemt de softliQ de kans op de desinfectie uit te voeren. Nu ze al een jaar de softliQ in huis heeft, is Miranda nog steeds erg tevreden. “Wij hebben geen last meer van kalkaanslag en bovendien heeft ook bijzonder goed geholpen met de huidklachten.”

 

Plaatsing softliQ

De softliQ staat bij Miranda in de kelder. Grünbeck is langs geweest om een kijkje te nemen voorafgaand aan de plaatsing, waarnaar de man van Miranda het toestel makkelijk zelf heeft geïnstalleerd. Bij de softliQ wordt naast het basis-installatiepakket ook een duidelijke handleiding meegestuurd wat het zelf monteren van de softliQ best wel heel eenvoudig maakt.

Voor Miranda heeft de softliQ alvast dé oplossing geboden voor haar probleem. Vandaar dat ze maar al te graag Grünbeck’s waterontharder zal aanbevelen. “We hebben jullie nummer al aan kennissen doorgegeven”, besluit Miranda.

Vraag een offerte aan:

SoftliQ. Verzacht het leven!