De innovatieve waterontharder
die slim voor u nadenkt

Ontdek het IQ van de softliQ! De enige waterontharder die zich automatisch aan uw watergebruik aanpast. Via de app en de bijzondere LED-lichtring houdt hij u op de hoogte van zijn status. De innovatieve technologie, met verfijnde materialen zonder kunststof, is verpakt in stijlvol gelijnd design. Zelfs over de hygiëne is goed nagedacht. De softliQ, ontwikkeld door Grünbeck, biedt u de slimste Duitse topkwaliteit!

Slimme prestaties die uw leven verzachten.

softliq_Weiss

Instinctief

Het nieuwe 4,3-inch touchscreen biedt optimaal gebruiksgemak en is leuk om te bedienen. Afgezien van het eenvoudige, automatische opstarten, biedt de duidelijke gebruikersinterface u in één oogopslag een volledig overzicht en kunt u al uw systeeminformatie in realtime oproepen. Duidelijke illustraties en animaties op het display lichten uw systeem gegevens toe. Voor ongecompliceerde duidelijkheid in ontwerp en functie.

softliq_App_myProduct

Handig

Dankzij de app-verbinding van uw systeem met myProduct van Grünbeck kunt u uw apparaat eenvoudig registreren. De app biedt u nog meer controle- en bedieningsfuncties dan voorheen. Via uw mobiele telefoon heeft u overal ter wereld toegang tot en controle over de gegevens en bedrijfsmodus van uw systeem. Niet alleen actuele gegevens, maar ook de geschiedenis van uw systeem wordt voor u opgeslagen in uw persoonlijke Grünbeck Cloud. De integratie van uw systeem vindt plaats via uw eigen wifi of LAN-verbinding.

softliq_30Grad_Offen

Proactief

Bij elke desinfectie controleert de infraroodsensor het niveau van het zout. U kunt in de myProductapp van Grünbeck zien wanneer het zout naar verwachting op is. U wordt tijdig geïnformeerd over een gebrek aan zout door een pushbericht of e-mail.

softliq_watersensor

Veilig

De in uw softliQ-systeem geïntegreerde watersensor* biedt u nog meer veiligheid. Het controleert de omgeving van het systeem en detecteert mogelijke waterlekken. Dankzij de app-verbinding wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht – zelfs wanneer u onderweg bent. Dit is de veiligheid die u verdient.

softliq_Rueckseite

Innovatief

Uw softliQ-systeem staat voor connectiviteit over de hele keten. Grünbeck heeft communicatieinterfaces gecreëerd die uw systeem intelligent verbinden met uw huis. U hebt niet alleen de mogelijkheid om uw waterontharder via Wi-Fi of LAN in uw thuisnetwerk te integreren, maar u kunt hem ook met andere Grünbeck-systemen verbinden. De innovatieve interface iQ Comfort, die wij speciaal voor u hebben ontwikkeld en die zich aan de achterkant van het systeem bevindt is hier speciaal voor. Nu kunnen uw Grünbeck-systemen met elkaar communiceren en ontvangt u alle informatie via de app – in realtime en wereldwijd. Als u een aanvoerpomp voor regeneratiewater moet aansluiten, hebben we een extra interface gemaakt op de achterkant van uw systeem waardoor het aansluiten van de pomp nog eenvoudiger en handiger gaat dan voorheen.

softliq_Schwarz

Slim

De groene LED-ring van uw systeem communiceert verschillende statussen van het systeem en waarschuwt u bij berichten.

Winnaar German
Design Award

De German Design Award is een toonaangevende internationale ontwerpcompetitie.
Vanwege het visueel en functioneel doordachte design, met de futuristisch ogende LED-lichtring verlichting, won de softliQ waterontharder de German Design Award 2020. Het unieke ontwerp straalt de toonaangevende kwaliteit van de techniek uit en accentueert en het gebruiksvriendelijke karakter van de softliQ overtuigend. Ons moederbedrijf maakt ons sterk en zorgt ervoor dat we schaalbaar, resultaatgericht en met een hoge precisie kunnen werken. En dit alles terwijl we maatwerk voor iedere individuele klant leveren.

3 modellen, 1 formaat.

Vergelijk modellen

Contact

Vraag een offerte aan

Contactgegevens

Grünbeck Belgium bvba
Hoogmolen 13 bus 4
8790 Waregem

+32 56 940 449
info@gruenbeck.be

BTW: BE0840451451

softliQ.be is onderdeel van Grünbeck Belgium bvba.