De 10 keiharde redenen
om uw leidingwater te verzachten

Hoe meer calcium en magnesium in het water, hoe harder het water. Leidingwater is vaak vrji hard. Een waterverzachter onthardt het water en vermijdt hiermee kalkaanslag, en dat heeft heel wat voordelen. De belangrijkste? Dat u op termijn heel wat geld bespaart. Eem waterverzachter betaalt zichzelf terug, sneller dan zonnepanelen. Maar er zijn daarnaast npog meer voordelen…

 

Zacht voor je huid

Zacht water kan heel nuttig zijn bij persoonlijke verzorging. Het is een feit dat hard water de huid uitdroogt en huidirritatie kan veroorzaken. Zacht water is ook veel fijner en comfortabeler om dagelijks te gebruiken, zoals bij het wassen, douchen, baden of de handafwas. Zacht water kan ook helpen tegen jeuk, eczeem en andere huidklachten, en de symptomen verzachten. Veel mensen kozen alleen al om deze redenen voor de softliQ waterontharder.

Koffie en thee smaken lekkerder

Dat olieachtige laagje op uw thee of koffie hoort er niet thuis. Het komt de kwaliteit niet ten goede en het ziet er ook niet lekker uit. Als u de softliQ waterontharder gebruikt, zul je het vettige en onsmakelijke laagje niet meer terugzien. Ook de smaakbeleving wordt minder sterk door het water ‘gekleurd’. U proeft goed dat de thee- of koffiesmaak meer ruimte krijgt en aan intensiteit wint.

Douche en badkamer kalkvrij

Altijd stralend mooie tegels. Wanden en naden die kalkvrij blijven. Geen hardnekkige zeeprand meer in de badkuip en weg met ontsierende vlekken. Nooit meer een verstopte douchekop met slechts wat povere straaltjes. De softliQ waterontharder garandeert u die prettige zekerheid. Door het zachte water kan vuil zich voortaan niet meer zo gemakkelijk meer aan oppervlakken hechten. Alles droogt strak en streeploos, zonder witte uitslag. Nadrogen is niet meer nodig, dus u bespaart zeeën van tijd. Bovendien hoeft u met zacht water minder te poetsen en heeft u minder schoonmaakproducten nodig. U bespaart dus bovendien geld!

 

 

Bescherm het milieu

Met de softliQ waterontharder heeft u duidelijk minder antikalkmiddelen, zeep, schoonmaak-producten en energie nodig. Bovendien zorgt zacht water ervoor dat de levensduur van uw huishoudelijke apparaten behoorlijk kan toenemen. Vervangen voor nieuwe apparaten hoeft pas later. U haalt dus ook een stukje duurzaamheid in huis. Onze planeet zal uw er dankbaar voor zijn.

Geen lekkende kranen

Een mooie designkraan die maar blijft druppelen is een veel voorkomende irritatie. De lekkage wordt meestal veroorzaakt door hardnekkige kalkaanslag, die het inwendige van de kraan steeds verder zal aantasten. Met alle gevolgen van dien. Met de softliQ waterontharder behoren onnodige slijtage van kostbare kranen en dure reparatieklusjes voortaan tot het verleden. Zacht water betekent het behoud van de kranen in huis!

De vaat droogt streeploos mooi

Veel mensen ergeren zich constant aan de kalkstrepen en -vlekken op het bestek, servies en glaswerk dat uit de vaatwasser komt. Terwijl dat totaal niet nodig is! Gebruik de SoftliQ waterontharderen uw probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon. De vaatwasser doet u iedere keer weer een groot plezier met een optimaal glanzend en streeploos resultaat. Zelfs bij een lagere watertemperatuur blijven je bestek, servies en glaswerk veel langer mooi en als nieuw.

Langere levensduur apparaten

Door hard water ontstaat gemakkelijk corrosie. Daardoor gaan huishoudelijke apparaten zoals een vaatwasser, wasmachine en CV-ketel minder goed werken. Ze kunnen zelfs voortijdig stuk gaan. Dat is onnodig en zonde van het geld dat u er aan besteed hebt. Zacht water voorkomt kalkaanslag in huishoudelijke apparaten zeer effectief. Gebruik de softliQ waterontharder, dat komt de levensduur van uw huishoudelijke apparaten enorm ten goede. U bespaart ook nog eens op hoge aanschafkosten.

Vlekkeloos je auto wassen

Wast u de auto met de hand? Dan weet u dat er overal watervlekken op uw blinkend schone lak achterblijven. Dat wilt u niet en dat hoeft ook helemaal niet. Met de softliQ waterontharder bent u zeker van fluweelzacht waswater, dat zonder vervelende vlekken opdroogt. U hoeft de auto ook niet meer na te drogen. Even afspuiten, een paar rondjes rijden en hij is vlekkeloos schoon en droog. Dat scheelt ook weer tijd en energie!

Minder wasmiddel, schonere was

Gebruik de softliQ waterontharder en uw wasgoed gaat langer mee. Ook de kleuren blijven veel langer mooi. De was wordt ook schoner, want onthard water kan vlekken liefst 100 keer beter verwijderen. Voor dat alles heeft u duidelijk minder wasmiddel nodig en kunt u op lagere temperaturen wassen, ook dat is beter voor uw was. Nog een voordeel van zacht water is dat u geen antikalkproducten meer nodig hebt.

 

Weg kalkaanslag en spetters

Perfect streeploos de ramen en andere oppervlakken in huis schoonmaken? U hoeft er geen schoonmaakprofessional voor te zijn. Met zacht water is elk reinigingsklusje een fluitje van een cent. Vergeet ook die achterblijvende kalkvlekken en vieze aanslag in de gootsteen. Water dat behandeld is door de softliQ waterontharder zal u bij elk schoonmaakklusje prima bevallen.

Slide De eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom