De 10 keiharde redenen
om uw leidingwater te verzachten

Hoe meer calcium en magnesium in het water, hoe harder het water wordt. Leidingwater is vaak vrij hard. Een waterontharder vermindert de hardheid van het water en voorkomt zo kalkaanslag, wat diverse voordelen met zich meebrengt. Het belangrijkste voordeel? Aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn. Een waterontharder verdient zichzelf terug, vaak sneller dan zonnepanelen. Maar dat is niet het enige voordeel…

Zacht voor je huid

Zacht water is niet alleen aangenaam voor dagelijks gebruik bij wassen, douchen, baden en afwassen, maar verlicht ook huidproblemen zoals jeuk en eczeem. Dit is een belangrijke reden waarom veel klanten voor de SoftliQ-waterontharder kiezen

Koffie en thee smaken lekkerder

Dat olieachtige laagje op uw thee of koffie hoort er niet thuis. Het komt de kwaliteit niet ten goede en het ziet er ook niet lekker uit. Als u de softliQ waterontharder gebruikt, zul je het vettige en onsmakelijke laagje niet meer terugzien. Ook de smaakbeleving wordt minder sterk door het water ‘gekleurd’. U proeft goed dat de thee- of koffiesmaak meer ruimte krijgt en aan intensiteit wint.

Douche en badkamer kalkvrij

Geniet van altijd stralende tegels, kalkvrije wanden en naden, en zeg vaarwel tegen zeepresten en vlekken. Met de softliQ waterontharder ervaart u een zorgeloze garantie. Zacht water voorkomt vuilaanhechting, waardoor alles streeploos opdroogt, zonder witte uitslag. Bespaar tijd en geld, want met zacht water is minder schoonmaken en minder reinigingsproducten nodig!

Bescherm het milieu

Met de softliQ waterontharder heeft u duidelijk minder antikalkmiddelen, zeep, schoonmaak-producten en energie nodig. Bovendien zorgt zacht water ervoor dat de levensduur van uw huishoudelijke apparaten behoorlijk kan toenemen. Vervangen voor nieuwe apparaten hoeft pas later. U haalt dus ook een stukje duurzaamheid in huis. Onze planeet zal uw er dankbaar voor zijn.

Geen lekkende kranen

Niets irritanter dan een mooie designkraan die blijft druppelen. De softliQ waterontharder beschermt uw kranen tegen slijtage door kalkaanslag, waardoor dure reparaties tot het verleden behoren. Kies voor zacht water en behoud de elegantie van uw kranen!

Droge vaat, streeploos mooi.

Geniet voortaan moeiteloos van vlekkeloze vaat! Met de SoftliQ waterontharder verdwijnen kalkstrepen en -vlekken als sneeuw voor de zon. Uw vaatwasser levert elke keer weer een schitterend, streeploos resultaat, zelfs bij lagere watertemperaturen. Uw bestek, servies en glaswerk blijven zo langer mooi én als nieuw.

Langere levensduur apparaten

Hard water veroorzaakt corrosie, wat de efficiëntie en levensduur van apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en CV-ketels aantast. Voorkom onnodige kosten en gebruik de softliQ waterontharder om effectief kalkaanslag te vermijden. Verleng de levensduur van uw apparaten en bespaar op aanschafkosten.

Vlekkeloos je auto wassen

Wast u de auto met de hand? Dan weet u dat er overal watervlekken op uw blinkend schone lak achterblijven. Dat wilt u niet en dat hoeft ook helemaal niet. Met de softliQ waterontharder bent u zeker van fluweelzacht waswater, dat zonder vervelende vlekken opdroogt. U hoeft de auto ook niet meer na te drogen. Even afspuiten, een paar rondjes rijden en hij is vlekkeloos schoon en droog. Dat scheelt ook weer tijd en energie!

Minder wasmiddel, schonere was

Gebruik de softliQ waterontharder en uw wasgoed gaat langer mee. Ook de kleuren blijven veel langer mooi. De was wordt ook schoner, want onthard water kan vlekken liefst 100 keer beter verwijderen. Voor dat alles heeft u duidelijk minder wasmiddel nodig en kunt u op lagere temperaturen wassen, ook dat is beter voor uw was. Nog een voordeel van zacht water is dat u geen antikalkproducten meer nodig hebt.

 

Weg kalkaanslag en spetters

Perfect streeploos de ramen en andere oppervlakken in huis schoonmaken? U hoeft er geen schoonmaakprofessional voor te zijn. Met zacht water is elk reinigingsklusje een fluitje van een cent. Vergeet ook die achterblijvende kalkvlekken en vieze aanslag in de gootsteen. Water dat behandeld is door de softliQ waterontharder zal u bij elk schoonmaakklusje prima bevallen.

Slide De eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom